1 juni weer van start!

Vanaf 1 juni gaat de Werkplaats voor kunst en ambacht weer open! Komende maanden is er een uitgebreid programma aan driedaagse zomerscholen met verschillende thema’s. Je kunt komen vilten, verven en boekbinden.

Een cursus volgen, als groep bij elkaar zijn, dat gaat natuurlijk allemaal anders nu. Veiligheid, gezondheid, creativiteit en ambachtelijkheid komen samen in het nieuwe aanbod. Zo heb ik de inrichting van de werkplaats aangepast en kunnen we met maximaal 6 deelnemers op ruim 1,5 meter afstand werken. En in het Covid-19 protocol staat beschreven hoe we bijvoorbeeld omgaan met allerlei verschillende hygiene maatregelen. Begin juni geef ik een “corona-proof-proef-cursus” aan een groep deelnemers. We testen in de praktijk wat de fijnste, veiligste en leukste manier is om samen aan het werk te kunnen. En we verfijnen het protocol van de werkplaats. Dan ben ik helemaal klaar om jullie te ontvangen. Ik kijk er naar uit!