Corona en cursussen

Een cursus volgen, als groep bij elkaar zijn, dat gaat natuurlijk allemaal anders nu. Veiligheid, gezondheid, creativiteit en ambachtelijkheid komen samen in het nieuwe aanbod. Zo heb ik de inrichting van de werkplaats aangepast en kunnen we met maximaal 6 deelnemers overal en altijd op ruim 1,5 meter afstand werken. De eerste cursussen met de corona-maatregelen zijn prima verlopen. Er staat een grote ingerichte cursustent achter de werkplaats. Zo kunnen we zoveel mogelijk buiten aan de slag. En ook binnen zijn er ruime werkplekken!

Voor de cursus mail ik je om te vragen of je vrij bent van Corona gerelateerde klachten. Zo nee, dan krijg je het cursusgeld terug. Je kunt je dus zonder risico opgeven.

Tijdens de cursus houden we altijd en overal 1,5 meter afstand. En dat kan goed want er komen maximaal 6 deelnemers en je krijgt je eigen werkplek. Er wordt constant geventileerd.

Verder heb ik in de inrichting van de werkplaats “ruimte” gemaakt. Zo werken drie deelnemers in de bovenruimte en drie in de benedenruimte. En ik heb een aantal voorzieningen getroffen. Een paar voorbeelden: bij binnenkomst zie je een briefje hangen “handen wassen”, op strategische plekken staan flesjes handalcohol, jouw werkplek is ruim en alleen voor jou.

Het is voor iedereen belangrijk dat we ons aan de afspraken houden en waar nodig elkaar er even aan herinneren. Vind je deze afspraken lastig? Wacht dan nog even, er komen vast weer makkelijkere tijden!