Tijdelijke sluiting werkplaats in verband met Corona

Gezien het aantal corona besmettingen dat er deze weken dagelijks bijkomt en als gevolg daarvan de enorme druk op de gezondheidszorg heb ik besloten om de cursussen van oktober te annuleren. Ik hoop dat de besmettingen snel weer teruglopen en er weer ruimte in de zorg komt zodat we binnenkort weer gewoon leuke dingen kunnen doen. Dan ontvang ik jullie graag weer in de werkplaats waar ik inmiddels al ruime ervaring heb om op  een veilige manier cursussen te geven*. 

Zodra de cursussen weer starten verstuur ik een nieuwsbrief en komen de cursussen op de website. Reeds voldane betalingen zijn terugbetaald.

*De groep bestaat uit maximaal 6 personen; die verdeeld over een beneden- en bovenruimte werken; ruimtes worden constant geventileerd; altijd en overal 1,5 meter afstand; aandacht voor handhygiëne; vanaf 1 november een mond-neusmasker.