Lancering nieuwe boek “Eco-verf II. Meer kleur!”

Er staan een aantal activiteiten op het programma in de week van 26 juli tot en met 31 juli rondom het uitkomen van mijn derde boek. Vanwege de corona maatregelen is het een gespreid aanbod. Elke dag zijn er maximaal 8 deelnemers tegelijk in de werkplaats aanwezig.

 

 

 

Boek thuis ontvangen?

Stuur een mail naar contact@anjaschrik.nl. Dan ontvang je de betaalgegevens. Het boek verstuur ik rond half juli als het van de drukker komt. Het boek kost €39 en de verzendkosten zijn €4,50.

 

 

 

 

 

Boekpresentatie: 26, 28 en 30 juli

Op één van deze data ben je welkom in de Werkplaats voor kunst en ambacht om het boek te bekijken, ik vertel het een en ander over wat er in het boek staat en je kunt voorbeelden bekijken. Daarnaast kun je zelf met een aantal verfsoorten die in het boek voorkomen stempelen. Dat kan met stempels die ik gemaakt heb van verschillende materialen. Uitleg over hoe je die zelf kunt maken staat ook in het boek. Je kunt het boek op die dag natuurlijk ook aanschaffen. Het boek kost net als de andere boeken €39.

De presentatie is van 14:00 uur tot 16:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Maak een doos: 27 juli

Tijdens deze cursusdag leer je hoe je een doos kunt maken voor het boek. Je kunt dan je aangeschafte boek in een prachtige zelfgemaakte doos mee naar huis nemen. We bekleden de doos met papier dat je zelf gaat decoreren.

De cursus is van 10:00 tot 16:00. De cursus kost €81 en €120 inclusief het boek “Eco-verf II. Meer kleur!”.

Maak een rubber bladstempel: 29 juli

Naast een presentatie waarin ik het een en ander over het boek vertel maak je een rubber stempel. Dit is een techniek die ik in het boek beschreven heb. Door het reliëf van een echt blad over te brengen krijg je een houdbare stempel.

De cursus is van 11:00 uur tot 15:00 uur. De cursus kost €35. Je kunt tijdens de cursus ook het boek aanschaffen. Het boek kost net als de andere boeken €39.

Roestverf: 31 juli

Naast een presentatie waarin ik het een en ander over het boek vertel ga je aan de slag met het maken en gebruiken van roestverf. Het resultaat is prachtige papier en stof bedrukt met de warme kleur van roest.

De cursus is van 11:00 uur tot 15:00 uur. De cursus kost €35. Je kunt tijdens de cursus ook het boek aanschaffen. Het boek kost net als de andere boeken €39.

Zomerschool “Eco-verf II. Meer kleur!” in de praktijk: 19, 20 en 21 augustus

Wil je in drie dagen in de praktijk wegwijs gemaakt worden in het nieuwe boek? Kijk dan bij de zomerschool die ik hiervoor organiseer.

 

Achterkant boek