Boeken

Binnenkort verkrijgbaar: Eco-verf II. Meer kleur!

 

Eco-verf. Kleurrijke natuur!boek-eco-verf

Wil je zelf verf maken van fluitenkruid? Acht kleuren uit een verfbad halen? Marmeren met aarde pigmenten? Textiel verven in prachtige natuurlijke kleuren? Historische inkt maken? Een prachtige afdruk uit een viooltje kloppen?

In dit boek neem ik je mee op ontdekkingsreis door de wereld van natuurlijke kleuren. En dat is een intensieve, boeiende reis langs veel kleuren en methoden om kleurstoffen uit planten en aarde te winnen en te gebruiken.

Anja Schrik, uitgegeven in 2016. Fotografie Martin de Vries. 260 pagina’s, full-color, 21 x 26 cm, €39 (+ €4,50 verzendkosten binnen Nederland). Klik op de kaft om een kijkje in het boek te nemen.

 

Eco-vilt: Puur natuur! Duitse versie met integrale Nederlandse vertaling
IMG_0535_Fotor

Wil je een blad invilten? Snoeihout in een vilten wandkleed verwerken? Papier scheppen om een vilten vaas? Een complete vacht vervilten? De kleuren uit herfstbladeren in je vilt laten trekken?

Het kan allemaal en is heerlijk om te doen. In dit boek neem ik je mee in de mogelijkheden om met alleen natuurlijke materialen en kleurstoffen bijzonder vilt te maken.

Anja Schrik, uitgegeven in 2013. Fotografie Martin de Vries. 268 pagina’s, full-color, 21 x 26 cm, €39 (+ €4,50 verzendkosten binnen Nederland). Dit boek is alleen nog in het Duits verkrijgbaar inclusief volledige Nederlandse tekst brochure.

 

Bestel je boek door een mail te sturen (schrijf even welk boek), je krijgt dan de betalingsgegevens en dan…gaat het boek op de post! De portokosten zijn €6,50 bij bestelling van meerdere boeken.

contact@anjaschrik.nl