Opleiding “Vakmanschap: Eco-verf” (start september 2020)

De Werkplaats voor kunst en ambacht is weer open. De eerste cursussen met de corona-maatregelen zijn prima verlopen. Er staat een grote ingerichte cursustent achter de werkplaats. Zo kunnen we zoveel mogelijk buiten aan de slag. En altijd en overal op 1,5 meter afstand.

 

Opleiding “Vakmanschap: Eco-verf” 2020

Wil jij ook je eigen verf kunnen maken? Je eigen wol verven en stof decoreren met natuurlijke kleurstoffen? Van planten? En van aardepigmenten? Zonder milieubelastende stoffen? Pigmenten winnen uit goudsbloemen? Zeefdrukken met pure plantaardige verf die je zelf maakt? Uit een guldenroede verfbad 14 kleuren halen? Dan ben je van harte welkom op de opleiding “Vakmanschap: Eco-verf”. Je leert je eigen kleuren te maken uit planten op heel verschillende manieren. En je leert hoe je er mee kunt werken.

In september 2020 start de opleiding “Vakmanschap: Eco-verf” voor de vierde keer. In vier blokken van twee dagen verdiep je je in natuurlijke kleuren. Een opleiding die zich richt op techniek en ambacht. De opleiding kost €875 inclusief alle materialen. We starten altijd om 10:00 uur. De eerste dag van elk blok is tot 18:30 uur, de tweede dag tot 16:00 uur. Uitgebreide informatie kun je bij mij opvragen. In verband met corona-maatregelen maximaal 6 deelnemer en over lunch en warme maaltijd krijg je later informatie*.

De data zijn: 24-25 september; 5-6 november; 17-18 december; 4-5 februari (2021)

 

* Maaltijden serveer ik tijdelijk niet in verband met hygiene maatregelen rondom corona. Tijdens de cursussen bestaat de mogelijkheid zelf een maaltijd mee te nemen die je in de magnetron opwarmt of je haalt eten in het dorp of bestelt een pizza. Vanaf september bekijk ik opnieuw of en hoe ik dit kan organiseren.