Opleiding “Vakmanschap: Eco-verf” (start september 2020)

Wil jij ook je eigen verf kunnen maken? Je eigen wol verven en stof decoreren met natuurlijke kleurstoffen? Van planten? En van aardepigmenten? Zonder milieubelastende stoffen? Pigmenten winnen uit goudsbloemen? Zeefdrukken met pure plantaardige verf die je zelf maakt? Uit een guldenroede verfbad 14 kleuren halen? Dan ben je van harte welkom op de opleiding “Vakmanschap: Eco-verf”. Je leert je eigen kleuren te maken uit planten op heel verschillende manieren. En je leert hoe je er mee kunt werken.

Vanwege de corona uitbraak is de start van de opleiding verplaatst naar september. Tijdens de bijeenkomst in september plannen we blok 3 en 4.

In september 2020 start de opleiding “Vakmanschap: Eco-verf” voor de vierde keer. In vier blokken van twee dagen verdiep je je in natuurlijke kleuren. Een opleiding die zich richt op techniek en ambacht. De opleiding kost €875 inclusief alle materialen en drinken en per blok een warme avond maaltijd*. We starten altijd om 10:00 uur. De eerste dag van elk blok is tot 18:30 uur, de tweede dag tot 16:00 uur. Uitgebreide informatie kun je bij mij opvragen.

De data zijn: 24-25 september; 5-6 november en nog twee te plannen blokken