Winterschool

Opgeven voor de winterschool? Mail: contact@anjaschrik.nl

Winterschool “Vette kleuren”: 28,29 en 30 december

Met aardepigmenten en olie gaan we historische verf maken op basis van verschillende recepten. En met die verf gaan we schilderen en drukken op papier en stof. We gebruiken verschillende materialen om mooie afdrukken mee te maken zoals linosnedes, bladeren en karton collages. Door de combinatie van olie en aarde pigmenten krijgt papier en stof een prachtige kleur en uitstraling. En ook belangrijk: het is watervast. Het papier is bijvoorbeeld geschikt om lampen van te maken, boeken mee te binden of gewoon op te hangen aan de muur (lichtecht!). Je mag ook een houten bistro stoeltje meenemen om een vet kleurtje te geven!

De cursus kost €295,00. Dat is voor drie dagen cursus inclusief materiaal en drinken. In verband met corona-maatregelen zelf een lunch meenemen en maximaal 6 deelnemers. De cursustijden zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur.

 

 

* Maaltijden serveer ik tijdelijk niet in verband met hygiene maatregelen rondom corona. Tijdens de cursussen bestaat de mogelijkheid zelf een maaltijd mee te nemen die je in de magnetron opwarmt of je haalt eten in het dorp of bestelt een pizza. Vanaf september bekijk ik opnieuw of en hoe ik dit kan organiseren.