Nieuw boek: “Eco-verf II. Meer kleur!”

Het is bijna zover: het nieuwe boek “Eco-verf II. Meer kleur!” ligt bij de drukker. Een boek vol nieuwe recepten om zelf verf te maken. Verf op basis van planten en pigmenten, verf met olie en met water en zelfs met beide. Hoe je zelf een rubberstempel van een blad kunt maken of verven met roest. Kortom heel veel recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Het boek is een vervolg op het eerdere boek “Eco-verf. Kleurrijke natuur!” maar staat helemaal op zichzelf. Je hebt het eerste boek dus niet nodig om met het tweede te werken en andersom.

Deze zomer (in de week van 26 juli tot en met 31 juli) zijn er verschillende activiteiten rondom mijn nieuwe boek. Van een korte presentatie, korte kennismaking met nieuwe technieken tot en met een zomerschool waar het boek in praktijk wordt gebracht. Je kunt op de pagina “Activiteiten Eco-verf II” kijken wat er allemaal te doen valt. En natuurlijk kan ik het boek ook naar je opsturen.