Cursussen

Een cursus volgen?

In een sfeervolle omgeving, op het platteland vlakbij Utrecht, Odijk, Bunnik en Houten is de Werkplaats voor kunst en ambacht. Hier geef ik een grote verscheidenheid aan cursussen, altijd in kleine groepen. Je kunt er leren vilten, vissenleer looien, verven met natuurlijke kleurstoffen, ecoprinten, papier van GFT afval maken en werken met andere natuurlijke materialen. In het menu vindt je meer informatie over de cursussen, zomer- en winterscholen, het viltcafe en de jaaropleiding “Vakmanschap: eco-verf”, ook speciaal voor boekbinders. Bij alle cursussen zijn de nodige corona-maatregelen genomen.

Alle cursussen zijn inclusief materiaal, koffie en thee. Je hoeft zelf niets mee te nemen. Schorten, handdoeken, gereedschap en alle andere benodigdheden heb ik voor je klaarliggen. Een gemiddelde dagcursus is van 10.00 uur tot 16.00 uur. De lunch* is dan inbegrepen. Bij langere cursusdagen serveer ik een warme avondmaaltijd*.

Verf maken van planten

 

* Maaltijden serveer ik tijdelijk niet in verband met hygiene maatregelen rondom corona. Tijdens de cursussen bestaat de mogelijkheid zelf een maaltijd mee te nemen die je in de magnetron opwarmt of je haalt eten in het dorp of bestelt een pizza. Vanaf september bekijk ik opnieuw of en hoe ik dit kan organiseren.